Cabin details:

SOL-STM

SteiermarkSölktal

Cabin Description


Chalet voor 2 personen
1 tweepersoonsbed
1 buitentoilet
Oppervlakte 40m²
Hoogte 1.135m
Met de auto bereikbaar
Huisdieren op aanvraag
Pond
Location

Het chalet ligt heel rustig in het Sölktal, een dwarsdal van het Ennstal. Aan de rand van het bos bij een beekje, in de buurt van een groter chalet (SOL-STM-2), maar voorts vrijstaand.

Distances

Kleinsölk met Bauernladen 10km, dichtstbijzijnde stad 20km Stein an der Enns, berghutten waar u ook boter, melk en kaas kan kopen op voet in ongeveer 50 minuten bereikbaar. Vele wandelpaden vanaf de hut. In 200 van de kreek is afgedamd tot een vijver, die ideaal is om af te koelen en spetteren.

Equippment

Het chalet heeft een grote gezellige ruimte met zithoek, houtoven, bakoven, 1 tweepersoonsbed. Bron en stromend water voor het chalet, verlichting met olielampen of kaarsen, geen elektriciteit. Voor het chalet zitruimte, barbecue. Barbecue.

Additional charges on-site:

Toeristenbelasting op dit moment € 1,50/persoon/nacht, reiniging € 55,-, hout € 30,-/week, afvalinzameling lading € 25,-/week. Beddengoed kan gehuurd worden voor € 9,-/set. Waarborg € 150,-.Rating

Location / Surroundings
Hiking-/Skiing Area
Restore Factor
Location


Other / Satisfaction
Care
Price

Facilities
Comfort
Facilities
CleanlinessDear friends of Hüttenpartner – tell us your opinion!

Of course we hope that you had wonderful, relaxing cabin holidays, but maybe you have further suggestions for us. Tell future guests about your experiences! Read what our customers wrote:

Ons huisje dorpen

Hüttendorf Pruggern
Pruggern
Hüttendorf Schladming
Schladming
Hüttendorf Dachsteinblick
Dachsteinblick